Elsa Hassler
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Mental hälsaVardag

The Law Of Attraction – Så fick jag drömhuset

ÄNTLIGEN! Imorgon händer det, dagen jag väntat på i över en månad nu. Jag flyttar in i drömhuset här i Mooloolaba. Ett helt nyrenoverat hus, nära till stranden, nära till centrum och köket är underbart. Mycket viktigt för en matälskare.

Jag valde att inte bo i studentkorridor under mina pt-studier här i Australien efter att ha hört skräckhistorier om studentboenden här från tidigare fitnesstudenter. Det var såklart lite vågat att åka hit ner utan färdigt boende, och jag har fått jobba hårt för att få detta hus. Men varför nöja sig med ett ”okej” boende om man kan få det bästa? Envishet är nog en av mina främsta egenskaper, på gott och ont.

Detta hus hade jag spanat in redan hemma i Sverige, och hade en förhoppning om att få bo där när jag kom hit. Till en början gick det otroligt bra. Tillsammans med två klasskompisar fick vi in en fot hos mäklaren och de ville ha oss som hyresgäster. LYCKA!…Fram tills vi gick förbi utanför huset och ser att dom har visning på gång för att sälja huset till andra. Det visade sig vara flera parter/mäklarfirmor inblandade i detta hus.

Nu, efter många om och men, efter att ha fortsatt med inställningen att huset är mitt, behållt tron och hoppet under fyra veckors förhandlingar, nu är det dags för mig att flytta in!

Imorgon går flyttlasset och detta ska bli otroligt spännande. Utöver ett helt nytt hus kommer jag även få helt nya flatmates. Nu får jag kliva ur min svenska komfortzon. Nu ska jag bo med två australiensare och en tysk. Magkänslan säger att detta kommer bli riktigt bra. I am so excited!

Än en gång. Oavsett vad du jobbar för just nu – GE INTE UPP! Envishet, hårt arbete och tålamod tar dig dit du vill. Personligen har jag fått ett nytt tankesätt efter att ha läst boken The Secret – The law of attraction. Hett boktips som jag kommer ta upp i bloggen mer framöver.

 

Här kommer jag trivas mer än bra 😀

1 kommentar

  1. Wow! Så fint och välförtjänt, då du hållit ut i tron och med förhandlingar. Lycka till och så klart ni kommer att trivas. Envishet is your second name.

Lämna en kommentar

instagram

Empty instagram token...
Annons
Annons