PEANUT CHOCOLATE CHIP COOKIE (vegan – high protein)
Det finns många anledningar att baka dessa godingar. Här är några:
- Du har färdiga godbitar redo att avnjutas inom en timme
- Du har den perfekta presenten som både du och din vän kommer uppskatta
- Du fyller din kropp med fin näring
- Du fyller din mun med något väldigt gott (såklart)
- Du har en anledning att äta choklad
- Du har en väldigt god smet att smaka på
Så vad väntar du på? Let’s get started!
10 st
230 g väl sköljda, avrunna vita bönor
3 msk jordnötssmör
6 dadlar
1/2 tsk salt
1/2 tsk malda espressobönor
1 tsk bakpulver
1 msk agave sirap
1 krm vaniljpulve
50g mörk choklad (gärna raw)
Sätt på ugnen på 175°C. Mixa ihop allt utom chokladen. Hacka chokladen i grova bitar och rör i smeten. Bred ut ca 10 kakor på en plåt och grädda mitt i ugnen i ca 14-15 minuter.
Tags :
bakaChokladfitnessglutenfriglutenfritthälsahälsobakningproteinproteinbakproteinbakverkproteingodisproteinrikreceptsockerfrittträningvegan
förgående artikel
FULL BACK, TRICEP & CHEST WORKOUT
nästa artikel