Elsa Hassler
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Vardag

MIN BÄSTA KVÄLL I AUSTRALIEN

Igår kväll var en mäktig kväll. Förmodligen min bästa hittills i Australien. 

Jag är lyckligt lottad som har lärt känna Elin här i Australien. Hon har tagit examen i Diploma of Sports Development (samma kurs som jag läser). Hennes visum går ut nu och hon ska hem till Sverige igen, vilket är otroligt tråkigt såklart. Igår var det dags för Farewell Evening och vi kunde inte fått ett finare avslut för henne.

Det var en kombination av så mycket fint. Vi startade uppe på en takterass vid stranden. Härliga människor. Fina tal som genererade både gåshud och tårar. Utsikt över staden och stranden. Många skratt åt smurfröster (helium!). Elins superinsats i köket, riktiga svenska kanelbullar, daimkaka, kladdkaka, svenskt godis, och dessutom en hel del gröna alternativ. Hennes hemgjorda guacamole/mangosalsa till grönsaksstavar var inte att leka med. Måste få receptet på den och dela med er!

Kvällen fortsatte med middag nere vid stranden. Livet här är underbart!
Presenttips när det är dags att säga farväl till någon som står dig nära!
Ett vitt örngott och textilpennor. Vi alla fick chansen att skriva några väl valda ord till Elin som hon kommer mötas av när hon vaknar varje morgon hemma i Sverige. Mina tre huvudord till Elin var: Powerful. Passionated. Positive. Elin är en riktig fighter.

Lämna en kommentar

instagram

Empty instagram token...
Annons
Annons