Elsa Hassler
Hälsa & Fitness
Annons
Annons

Denna måndagkväll går jag till sängs med ett leende på läpparna. Vilken bra start på veckan!

Jag startar morgonen med en cykeltur till gymmet, och idag var soluppgången magisk. Rosa himmel, fina vågor på stranden, ja ni fattar. Självaste gympasset var inte historiskt, jag var svagare än vanligt, men det gick okej. Alla pass kan inte vara de starkaste.

Skolan startade sent idag, vilket innebär tid för långfrukost ute i solen. Vardagslyx. Sen väntade ett av våra större prov i skolan. Vi fick träffa en helt ny klient och göra en full screening på klienten. Det innebär att vi går igenom ett stort hälsoformulär och kollar på personens livsstil, gör olika rörlighetstester, kroppsmätningar, med mera. Sedan går vi vidare till gymmet och lägger upp ett träningsprogram efter klientens mål, och provar köra igenom hela passet. Utmanande men roligt. Det kändes bra med min klient och efter att ha pratat med min lärare fick jag veta att I NAILED IT! Det firades med lunch vid stranden med fint sällskap. Vardagslyx igen.

Nu har jag precis fått håret klippt av min nya favoritfrisör och även fått middag i magen. Nöjd och belåten. En måndag mitt i prick. 

Lämna en kommentar

instagram

Empty instagram token...
Annons
Annons