Elsa Hassler
Hälsa & Fitness
Annons
Annons

Positiva överraskningar kan komma till dig när du minst väntar det, och ofta är det just de oväntade händelserna som vi uppskattar mest.

Jag har kämpat för att få jobb som gruppträningsinstruktör här i Australien enda sedan jag kom hit i januari. Innan jag lämnade Sverige trodde jag att det skulle gå enkelt eftersom jag har en internationell licens för att instruera Less Mills-klasser, men ack så fel jag hade. Till slut gav jag upp eftersom i princip alla gym här kräver att du ska ha andra certifikat, så som first aid och en specifik gruppträningsutbildning. Det slutade med att jag hamnade i restaurangbrachen istället och där har jag trivts helt okej.

Nu när jag helt släppt tanken på att jobba på gym så blev jag kontaktad av Alex som öppnar upp en ny pt- och gruppträningsstudio här på Sunshine Coast. Hon berättade att hon vill anlita mig som instruktör och PT på Worx Health & Fitness. Tjoho!

Nu har jag precis jobbat min första vecka på Worx och hållt i tre Queenax-klasser. Det är funktionell träning i en boxliknande ställning fylld med massa roliga redskap. Varje pass har ett specifikt tema; styrka, cardio eller ABT (Abs But Thigh). Jag får verkligen möjlighet att vara kreativ och komma på roliga upplägg, utmanande övningar och mixa ihop den mest peppande musiken. Inget pass är det andra likt och jag tycker verkligen att detta är superkul! Väldigt annorlunda och faktiskt betydligt roligare än mitt tidigare instruktörsjobb med Les Mills-klasser där jag inte kunde påverka innehållet i passen över huvud taget.

Positiva saker kommer till dig när du minst anar det.

Såhär ser Queenax-ställningen ut. En lekpark i gymversion = superskoj! Du är varmt välkommen att komma och testa en klass om du skulle ha vägarna förbi 😉 

Lämna en kommentar

instagram

Empty instagram token...
Annons
Annons