Om mig

 

Jag heter Elsa Hassler och har bott i Luleå fram till jag sprang ut med studentmössan våren 2016. I januari 2017 lämnade jag Sverige för att spendera ett år på Sunshine Coast, östkusten i Australien. Under 12 månader är jag nu student på TAFE Queensland där jag läser kursen Diploma of Sports Development, vilket är en omfattande pt-utbildning.

I min blogg kommer du att bjudas på en skön blandning av allt från hur livet är som pt-student i Australien, till träningstips, smarriga recept och mina tankar kring psykisk hälsa. Jag vill peppa er till att leva ER dröm, uppmuntra till träningsglädje, främja en hälsosam livsstil, och diskutera hur man hittar balansen mellan psykisk och fysisk hälsa.

Vad tränar jag då?
Jag är en allätare som tycker om rörelse i många former. Mest fokus lägger jag på crossfit och styrketräning med en kombination av styrkelyft och byggning. Dessutom går jag gärna till yogasalen några gånger i veckan och HIIT-pass på stranden är också en betydelsefull del av min träning. Variation förnöjer!


Translate »