Elsa Hassler
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Vardag

Ännu mer Elsa

Välkommen till min nya hemsida! 

Tanken, visionen och viljan har äntligen blivit till handling. Min egna hemsida är nu uppe och redo att fyllas med massa roligt innehåll. Dessutom har jag fått äran att blogga för Hälsa & Fitness, vilket jag är otroligt tacksam för. Nu är jag en del av ett peppande, livfullt träningsforum som tillsammans kan erbjuda  inspiration till en hälsosam och glädjefylld livsstil. SÅ KUL!

Jag hoppas att ni ser fram emot detta lika mycket som jag gör. Det ska bli otroligt roligt att få skriva lite längre texter, lägga upp mer bilder och fler videor än vad jag kunnat göra genom Instagram.

Här och nu vill jag bara säga hej och välkommen. I nästa inlägg tänker jag bjuda på en liten presentation av mig själv och berätta mer om vad jag ska fylla mina blogginlägg med.

Vi hörs snart, ta hand om er så länge!

Lämna en kommentar

instagram

Empty instagram token...
Annons
Annons