Elsa Hassler
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Vardag

Let’s get started!

Hemsidan är uppe, en plan är skissad och mängder av roligt innehåll väntar. Nu är det dags att komma igång på riktigt!

Först och främst vill jag kort berätta vad jag tänker dela med mig av här. För att skapa en enkel överblick radar jag upp de kategorier som jag lagt in på bloggen, på så vis får ni helt enkelt en bra uppfattning av vad jag kommer bjuda på för smått och gott. Varsågoda:

Det kommer bli relativt stort fokus på min pt-utbildning här i Australien. Jag vill dela med mig av hur det är att plugga till personlig tränare utomlands. Utbildningen jag går på heter Diploma of Sports Development, och vi har otroligt roligt under skoldagarna! Det finns så mycket kul att dela med sig av, så stay tuned!

Vad tycker ni? Låter det som ett bra upplägg? Jag är mer än tacksam om ni vill komma med er feedback. Vad vill ni se mer/mindre av? Jag vill skapa en positiv, inspirerande plattform där vi tillsammans kan växa och lära oss av varandra. Let’s get started!

INTERNATIONAL FOLLOWERS:

You can translate the website by going up in the right corner where it says “SPRÅK” and choose language.

2 kommentarer

  1. Här har du en framtida läsare i alla fall! Har själv sökt och blivit intagen till samma utbildning så jag börjar, så länge allt med att söka visum går bra, i juli! Ska bli intressant att läsa om vad jag kan förvänta mig! 🙂

Lämna en kommentar

instagram

Empty instagram token...
Annons
Annons