Elsa Hassler
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
OkategorieratVardag

PODCAST – MINA FAVORITER

Tyngre Fredagsmys
Detta är min absoluta favorit. C & C (Carina Isaksson och Cecilia Benjaminsson) lyckas kombineras nytta med nöje på absolut bästa sätt. De svarar på lyssnarfrågor varje avsnitt där de alltid delar mig sig av bra tips inom träning, kost och livsstil. Samtidigt bjuder dom in till många gapflabb på grund av deras sjukt roliga personligheter. Att lyssna på ett avsnitt med “amatörexperterna” utan att dra på ett leende är omöjligt. Bästa glädjeboosten! 

Träningspodden
Lofsan och Jessica Almenäs bjuder verkligen på en stor gott och blandat-påse i deras podcast. I ett och samma avsnitt kan du till exempel få höra om både roliga graviditetssymptom, träningsprogram för att kombinera styrka och löpning och tankar kring ortorexi. Dom bjuder också på en stor portion girlpower!

Tyngre Radio
Jag gillar kontrasterna mellan högt och lågt, allvar och skratt. Du får höra intervjuer med olika typer av atleter, där de har seriösa, väldigt intressanta diskussioner om bland annat träningsupplägg, programmering och kost. Du får också höra när två väldigt sköna grabbar (Alex och Andreas aka herrarna Tyngre) tjattrar om allt från uppskruvade trafikanter till mormors syn på dagens samhälle. 

 

1 kommentar

Lämna en kommentar

instagram

Empty instagram token...
Annons
Annons