Elsa Hassler
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Okategorierat

KEY TO SUCCESS

Här kommer tredje och sista delen av min bloggserie om målsättning. Del 1 och del 2 hittar du på länkarna.

I det avslutande inlägget om målsättning vill jag diskutera det jag själv upplever är viktigast för att nå sina mål. Det som gjort enorm skillnad i mitt liv, både fysiskt och psykiskt.

Det jag vill belysa är glädjen. Din passion. Din vilja.

När vi sätter upp mål inom träning eller mental hälsa är det ofta just i huvudet vi har något typ av stopp som hindrar oss från att ta oss mot vårt mål. Det kan alltså vara just huvudet vi behöver jobba med även om målet i sig handlar om en fysisk prestation. Givetvis kommer det även krävas fysiskt arbete om det är ett fysiskt mål. Frågan är vad som hindrar dig från att nå ditt mål? Hindret sitter förmodligen i hjärnan.

A goal should scare you a little and excite you a lot


Nyckeln till personlig utveckling är att bli vän med sig själv. Att jobba MED kroppen istället för mot kroppen. Undvik att bli slav under dig själv, med destruktivt tänkande. Försök istället samarbeta med din kropp. Se dig själv som din viktigaste lagkamrat, och ha kul under resans gång.

Happiness, wealth and success are by-products of goal setting. They can not be the goal themselves 

2 kommentarer

Lämna en kommentar

instagram

Empty instagram token...
Annons
Annons