Elsa Hassler
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Vardag

10 DAGAR I AUSTRALIENS 3 STORSTÄDER

Hej mina vänner! Nu är jag hemma i Mooloolaba igen efter 10 dagar på resande fot. Destinationerna var Brisbane -> Sydney -> Melbourne. En riktig cityresa med andra ord, de tre största städerna i Australien.
Städerna har alla sin egen charm. Brisbane är något mindre med en blandning av modern storstad, shopping och mysiga områden med parker och en strand mitt i stan. Sydney har definitivt mest storstadspuls med stora häftiga byggnader, operahuset och harbour bridge. Mycket att se och göra som turist! Melbourne har en mysigare vibe och fler små spännande förorter runt staden med mycket kultur. Min känsla är att det var större mångfald i Melbourne, vilket var intressant att uppleva. Här skulle jag nog trivas bra att bo under en period i livet.

Under resan hann vi åka ut på två dagsturer, en guidad hike på Blue Mountains utanför Sydney och en roadtrip på Great Ocean Road utanför Melbourne. Jag har så mycket bilder att dela med mig av till er! Här får ni ett gäng att börja med. Nu är det dags för mig att packa upp väskan och njuta av mina sista dagar av påsklov.

Lämna en kommentar

instagram

Empty instagram token...
Annons
Annons