Elsa Hassler
Hälsa & Fitness
Annons
Annons

Världen är stor, magisk och full av äventyr. Världen är så mycket att vi aldrig kommer kunna uppleva allt den har att erbjuda. Vad vi däremot kan göra är att leva vårt eget liv fullt ut, uppleva, äventyra och njuta av vår tillvaro.

Under flera år har jag levt ett liv där jag själv begränsat mig på grund av hjärnspöken som hindrat mig från att leva ett fullgott liv. Under min tid som ortorektiker hade jag så många drömmar. Drömmar om att känna mig fri. Drömmar om att upptäcka världen. Drömmar om att känna genuin lycka. Drömmar om att möta nya människor. Drömmar om att våga. Dom kändes alla så långt bort.

Efter år av lärdom, envishet och stöd utifrån börjar jag känna hur jag kommit till stadiet där jag upplever det man många gånger hör som en klyscha: “våga och vinn”. Jag gick emot mina rädslor. Steg för steg utmanade jag mig själv, och nu är jag här, på andra sidan jordklotet och känner att jag verkligen lever livet. Jag äventyrar, lär känna mig själv bättre, njuter och lever. Utmaningar kommer ständigt, livet är verkligen inte enkelt alla dagar för mig. Men jag känner verkligen hur mitt liv berikas av allt jag upplever just nu. Det är magiskt. Världen är magisk.

You can’t be brave without fear

Lämna en kommentar

instagram

Empty instagram token...
Annons
Annons