Elsa Hassler
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Mental hälsaVardag

UNDERBARA SÖNDAG

Visst är det härligt med lediga dagar där det finns utrymme för att vara spontan och ta dagen som den kommer? Jag som är en planeringsmänniska utan dess like har sällan sådana dagar, men här i Australien har de blivit mer förekommande. Underbart att släppa på kontrollfreaket lite!

Denna söndag var en sådan fantastisk dag. Väderprognosen hade lovat regn så min tanke när jag vaknade var att detta blir en dag hemma med datorjobb, städning och bakning. Så blev det inte alls däremot. Min söndag blev betydligt roligare än så. Jag startade med ett morgonpass på gymmet. Sedan väntade en underbar acaifrukost med Maria och Emelie ute i min trädgård. Vi överraskade oss själva och lyckades göra riktigt grymma hemgjorda bowls! Vädret var toppen, så vi bestämde oss för att åka på en dagstur till Noosa där det finns en jättefin strand och nationalpark. Vi utforskade ett nytt ställe med stora klippor och enorma vågor.Dagens söndagsfrukost. Vi konstaterade att vi är riktigt bra “acaibowlskockar”, kanske läge att öppna upp ett acaicafé hemma i Sverige? <3 

Jag tycker verkligen att vi ska försöka få in mer spontanitet och dagar utan färdigskrivet schema i våra liv. Dom dagarna blir ofta dagar man blickar tillbaka till med glädje och positiva minnen. När hade du senast en dag med utrymme för spontanitet?

Lämna en kommentar

instagram

Empty instagram token...
Annons
Annons