Elsa Hassler
Hälsa & Fitness
Annons
Annons

Jag älskar win-win situations. Det är fint när vi kan dra nytta av varandra. Delad glädje är dubbel glädje.

På skolan har jag verkligen lyckats använda mig av detta dina fenomen tillsammans med andra studenter. Vår skola har flera olika praktiska utbildningar, vi har oss PT-studenter, sedan har vi till exempel studenter som går olika sorters skönhetskurser. Här har vi ett perfekt läge för att utforma win-win situations.

Jag har lyxen att kunna droppa in på salongen när jag har en ledig timme. Träffa skönhetsstudenter och hitta någon som vill öva på sin typ av skönhetsbehandling. Idag blev det spraytan. Förra veckan var det ögonfrans- och brynfärg. Dom är glada att få kunder att öva på. Jag är glad att få bli ompysslad och uppiffad. Dubbel glädje! 

På samma vis kan jag erbjuda personlig träning till de som vill utveckla sin träning. Jag får träning inom mitt framtida yrke och de får hjälp att utveckla sin hälsa. Dubbel glädje!

Det finns många exempel på dubbel glädje. Det behöver inte alls vara komplicerat, däremot kan det bringa väldigt mycket positivt in till våra liv. Mer dubbel glädje framöver! 

Lämna en kommentar

instagram

Empty instagram token...
Annons
Annons