Elsa Hassler
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
ReceptVardag

HEMGJORD ANSIKTSSKRUBB PÅ 3 INGREDIENSER

Jag har länge varit sugen på att börja göra mina egna hudvårdsprodukter. På min to do-list har det länga stått Gör din egen face scrub. Det har aldrig blivit av, det har känts så komplicerat, jag har tänkt att jag måste beställa massa olika specialprodukter från internet för att kunna komma igång. Så fel jag hade.

När jag äntligen fick tummen ur och gjorde lite research insåg jag hur otroligt okomplicerat det är. Du behöver inte mer än tre ingredienser för att göra en ansiktsskrubb som är dunderhärlig och hjälper dig som lätt får finnar. Tea tree oil är en av ingredienserna i detta recept, och är antibakteriell och svampdödande, med andra ord en hjälte för att bekämpa acne.
TEA TREE OIL FACE SCRUB
2 dl kokosolja
1 dl socker
10 droppar tea tree-olja

Rör ihop alla ingredienser till en härlig skrubb. Förvara i en väl rengjord glasburk med lock. Skrubben håller i flera månader, så gör en storsats nästa gång om du gillar den lika mycket som jag gör.

Lämna en kommentar

instagram

Empty instagram token...
Annons
Annons