Elsa Hassler
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Vardag

ACAI LOVE

Det kryllar av små, mysiga hälsocaféer här på Sunshine Coast. Du har alltid nära till en acai bowl, raw treats och avocado sandwich. Mums.

Jag blir nästan desperat för att jag vill testa alla ställen, och gärna hela menyn. Allt ser ju så gott ut!

Här om veckan åt jag frukost på Decisionscafe (kolla in deras Instagram @decisionscafe för ren matporr). Detta ställe har jag längtat efter att besöka och en solig fredagsmorgon gjorde jag mitt premiärbesök där. Jag blev inte besviken.

Det blev en klassisk acaibowl denna gång – och jag ångrar inte mitt val. Otroligt god  hemgjord granola och jordnötssmör. Detta skulle jag gärna leva på som frukost varje dag. Och lunch. Och middag. Ja tack!


Lämna en kommentar

instagram

Empty instagram token...
Annons
Annons