Elsa Hassler
Hälsa & Fitness
Annons
Annons

Nu är första halvåret av mina studier över. Jag är halvvägs till mitt diplom som Exercise Specialist. Jag är halvvägs genom mitt år i Australien.

När jag steg på flygplanet i Sverige kändes det som att jag lämnade landet för en evighet av tid. Jag har aldrig varit utomlands längre än några veckor i sträck tidigare.

Tid är konstigt, min tidigare livsstil i Sverige känns otroligt långt bort, det har hänt massor under min tid här. Samtidigt kan jag inte förstå hur det kan ha gått ett halvt år i Australien redan, jag kom ju nyss hit. Det är märkligt hur tid kan få mig att känna mig så tvådelad. Det är sällan jag har så svårt att sätta fingret på mina tankar och känslor, jag kan liksom inte säga om detta halvår har gått fort eller inte. Jag tror att det helt beror på ur vilka glasögon jag tittar med. Ser jag tiden ur ett perspektiv av vad jag lärt mig, vad jag upplevt och hur jag utvecklats så känns det som att det gått en evighet av tid. Ser jag det från ett perspektiv av att räkna dagar och kolla på almanackan så är jag fortfarande kvar i april.

På det stora hela kanske det inte spelar så stor roll om året går fort eller långsamt. Jag väljer att hellre fokusera på nuet, ta hand om mig själv och njuta av allt vad livet har att erbjuda. Utmaningar, lärdomar och upplevelser kommer på köpet. Tiden rullar på oavsett och likaså gör mitt liv.

Lämna en kommentar

instagram

Empty instagram token...
Annons
Annons