Elsa Hassler
Hälsa & Fitness
Annons
Annons

Det är mitt i vintern i Australien nu, förra veckan fick jag vinterlov. Jag är precis hemkommen från en tredagarstur till Gold Coast och Byron Bay. Detta inlägg vill jag dock ägna åt Byron.

Jag spenderade två dagar i staden och blev tagen av hur otroligt layed back atmosfären är, ordet stress finns liksom inte. Det är en vibe som är svår att beskriva men som jag önskar att alla kunde få uppleva och helst av allt leva i. Lugnet som infinner sig av att sitta på stranden och göra inget har jag sällan kunnat njuta av på detta sätt.

Tre godbitar från min Byronupplevelse är

1. Lighthouse walk i soluppgången – Rosa himmel, promenad längs havet bland valar som plaskar upp på vattenytan. Svårslaget.
2. Stranden – Lugnet går inte att beskriva på ett rättvist sätt. Utsikten är underbar och så mycket människor med härlig energi. Delfiner som simmar längs stranden, inte alls långt ifrån folk som badar. Nästintill overklig känsla
3. Alla mysiga hälsocaféer – Det är svårt att gå hungrig i Byron. Det kryllar av bra caféer och jag önskar att jag kunde testa allihop. Det finns något för alla, allt ifrån rawfood till maffiga burgare och underbara chailattes

Lämna en kommentar

instagram

Empty instagram token...
Annons
Annons