Elsa Hassler
Hälsa & Fitness
Annons
Annons

För första gången på ett halvår är nu hela familjen samlad igen. Denna gång i Australien, i min nuvarande hemstad Mooloolaba. Underbart att äntligen få umgås med dom som står en närmast. Under tio dagar ska vi äventyra tillsammans, till att börja med ska jag visa dom runt här i Sunshine Coast och ta dom till mina favoritställen samt åka på dagsturer till Noosa, Brisbane och Fraser Island (och valsafari!).

I slutet på veckan rör vi oss uppåt längs kusten för att segla i Whitsundays, snorkla i Barriärrevet och äventyra i Cairns regnskogar. Jag är otroligt glad över att dom tagit sig till andra sidan jordklotet för att hälsa på mig. Dessa 10 dagar kommer att bli fantastiska. Jag ska göra mitt bästa för att hålla er uppdaterade med inlägg under tiden, håll utkik på min Instagram @elsaslifestyle också för dagsfärska bilder och stories.En bild från julen 2016, sista gången vi var alla samlade. Det känns som att det har hänt massor sedan dess trots att det bara gått sex månader. 

Lämna en kommentar

instagram

Empty instagram token...
Annons
Annons