Elsa Hassler
Hälsa & Fitness
Annons
Annons

Det var inte särskilt svårt att säga hejdå till familjen på flygplatsen i Cairns. Vi kramades och sen var det över. Det har gått precis en vecka sedan vi sa hejdå och denna vecka har varit rätt tuff. Jag saknar familjen och Sverige mer nu än vad jag gjorde innan vi de kom hit, då jag hade varit ifrån dom under ett halvår. Det kan låta konstigt men det är ändå rätt logiskt. Efter att ha haft två fantastiska veckor tillsammans blev jag påmind om hur bra min familj är och hur mycket jag älskar dom. Även om det är dom jag oftast bråkar med så är det också dom jag står närmast.

Sista kramen på flygplatsen
Det har varit en lång och utmanande vecka på flera sätt. Jag är nu tillbaka i skolan efter ett långt vinterlov och har dessutom behövt ta igen första skolveckan som jag missade då jag var bortrest. Motgångar är tungt men samtidigt behövligt ibland. Första halvåret här har för det mesta känts som en dans på rosor, så det är nog dags för mig att få något nytt att kämpa med och nya utmaningar. Jag har redan börjat ta mig an en utmaning som jag kommer att skriva mer om framöver.

En av veckans höjdpunkter var då hela klassen körde tabata ihop på skolan. Musik, människor, power och pannben är en mäktig kombination. 

Lämna en kommentar

instagram

Empty instagram token...
Annons
Annons