Elsa Hassler
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Sports Development TAFEVardag

Bockar av min bucket list

När jag åkte till Australien i januari hade jag med mig en liten bucket list med grejer som jag definitivt vill göra under mitt år down under. En av grejerna på listan var att åka till Bali. Jag har många gånger fått höra att “det stället är som gjort för dig, du kommer älska det”. Jag har sett många magiska bilder och livsstilen där låter som något som skulle passa mig.

Idag  händer det. Resan jag så länge drömt om. Jag flyger till Bali för att möta upp två vänner jag känt sedan blöjstadiet. Under två veckor kommer vi att resa runt och äventyra, äter mängder av smoothie bowls, surfa, träffa nya människor, sola, snorkla, köra moppe för första gången…  ja, helt enkelt leva livet. Förväntningarna är så höga att jag nästan blir nervös att jag kommer bli besviken. Magkänslan säger dock att det kommer bli precis så bra som jag tänker mig.

Vi har bokat våra tre första nätter i Canngu. Därefter är det upp till oss hur vi vill fortsätta resan. Normalt sätt är jag en planeringsmänniska (kontrollfreaket inom mig vill ha struktur), men efter att ha blivit en mer erfaren resenär känner jag att det kommer bli spännande att kunna vara helt fri och kunna planera resan allt eftersom. Några ställen vi definitivt vill besöka är dock Ubud, Giliöarna och Uluwatu.
Samtliga bilder är tagna av mina vän och skillade fotograf Minna (@staycoconuts på Instagram). 

Jag har valt att lämna datorn hemma för att få semester på riktigt. Detta innebär att det är oklart om det kommer att komma upp några blogginlägg under denna tid. Förhoppningsvis svänger jag in på ett internetcafé någon gång för att få uppdatera er, men för er som vill ha daglig uppdatering hittar ni mig på @elsaslifestyle på Instagram.

Lämna en kommentar

instagram

Empty instagram token...
Annons
Annons