Elsa Hassler
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Mental hälsaVardag

Vardagslivet och bekymmer

Rubriken på dagens innehåll är ett önskemål från en läsare som ville höra mer om mitt vardagsliv och mina bekymmer. Med andra ord behöver ni inte oroa er över att bekymmer skulle vara något som övertar mitt liv just nu.

Jag fick faktiskt fundera ett tag på vad jag skulle skriva här när hen ville höra vad jag har för bekymmer. Livet är nästan oförskämt njutbart och även om det såklart finns bättre och sämre dagar så har jag väldigt få bekymmer just nu.

Jag pluggar och lär mig om hälsa, psykologi och nutrition måndag till torsdag. Det är ingen utmaning direkt (snarare för enkelt).

Jag jobbar på ett café under helgerna där jag får vara kreativ i köket och socialisera med kunder och kollegor. Jag inser att jag verkligen tycker om att jobba med människor och få möta nya personligheter varje dag. Självklart är det stressigt ibland men jag trivs och är glad att jag har en inkomst.

Jag reser och utforskar nya städer och länder när jag får en lucka i schemat. Det berikar livet. Jag har funnit fina vänner här i Australien; både svenskar, australiensare och från andra nationaliteter. De alla gör mitt liv ännu härligare och om något skulle vara ett bekymmer så är det att jag inte hinner träffa alla så ofta som jag vill.

Jag jobbar med mina sociala medier och det går framåt, mitt följarantal ökar och jag får nya samarbetsmöjligheter titt som tätt. Det glädjer att se att folk gillar det jag gör.

Så vad har jag för bekymmer egentligen?
Något som jag tänker på varje dag men ändå inte blir klokare på. Det handlar om vad jag ska göra när jag kommer tillbaka till Sverige. Jag vill så mycket men känner att jag inte kan bestämma vad jag ska lägga huvudfokus på. Gör jag något vill jag göra det ordentligt och då kan jag inte göra tusen saker samtidigt.

En sida av mig drömmer om återskapa mitt företag Rena Godbiten och leverera mina hälsosamma bakverk till gym, företag och catering för att långsiktigt kunna öppna upp ett eget hälsohak. Det skulle vara otroligt roligt att driva det och samtidigt ordna träningsresor så att jag kan fortsätta resa och upptäcka världen samtidigt som jag får hjälpa andra att förbättra sin hälsa. En annan sida av mig vill plugga läkarlinjen och behålla mitt hälsointresse som en hobby men kanske ha ett mindre företag på sidan av där jag kör PT och catering av hälsofika.

Att välja mellan dessa två olika framtidsplaner är mitt stora bekymmer. Det är ett val som känns så viktigt. Mitt problem är att jag inte vet vilket som är rätt innan jag tagit beslutet och får uppleva hur det är att göra det jag bestämmer mig för att göra. Förhoppningsvis kommer jag trivas vilket val jag än gör, men jag vill ju välja det absolut bästa. Där har vi bekymret. Hur jag löser detta återstår att se.

Lämna en kommentar

instagram

Empty instagram token...
Annons
Annons