Elsa Hassler
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Vardag

LÄNGE LEVE SPONTANITET

Livet är inte förutsägbart. Att försöka göra upp en livslång plan för hur ens liv ska se ut är ingen idé, det kommer ändå inte att bli som du tänkt dig. Ett gott exempel på detta är hur mina planer för 2018 har vridits och vänts flera gånger.

Efter mitt år i Australien var min första tanke att jag äntligen ska ta chansen att prova på att bo i en storstad. Jag fixade boende och jobb i Stockholm. Allt kändes lovande och jag såg fram emot att jobba med träning och hälsa på heltid. Samma dag som jag ska åka hem från Australien så får jag besked om att jag kommit in på läkarprogrammet i Umeå. Efter mycket övervägande bestämde jag mig för att låta Stockholm vänta och ge läkarstudierna en chans nu när jag faktiskt kommit in.

 

Väl hemma i Sverige blir jag erbjuden en plats på läkarprogrammet i Linköping och gläds då över att kunna bo i en större stad med närhet till Stockholm. Jag hann åka till Stockholm och jobba en vecka och sen hoppade jag på tåget mot Linköping.

 

När jag väl sitter på tåget till Linköping, på väg till min nya lägenhet för att skriva kontrakt så kommer mailet med erbjudande om en plats på läkarprogrammet i Göteborg. Efter väldigt snabba överväganden bestämmer jag mig för att lämna Linköping direkt för att säga hej till Göteborg samma kväll. Jag hoppade på första bästa buss till Göteborg och idag har jag lyckats få en lägenhet att hyra tills vidare. Idag är även första veckan av nollning över och på imorgon börjar första riktiga kursen om anatomi, cell och vävnad. Intressant? Återstår att se.

Det är mycket ståhej nu och vi har nollning hela nästa vecka också. Imorgon kväll är det sittning och fest med tema Sista Minuten.

Jag har så mycket att dela med mig av till er men alldeles för lite tid att skriva. Förhoppningsvis ska jag bli mer regelbunden med uppdateringen framöver! Kram

Lämna en kommentar

instagram

Empty instagram token...
Annons
Annons