Elsa Hassler
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Vardag

SOMMARLOV (sommarjobb)

Dagen är kommen! Första dagen på mitt sommarlov. Igår hade jag munta (muntlig tentamen), vilket var sista provet på läkarutbildningens första termin. Nu har jag lagt bort alla mina block och stängt ner alla drive-dokument på datorn. Inget mer plugg på tre månader. FRIHET.

Men ni som känner mig vet att jag inte kommer ligga i en solstol i tre månader, jag är alldeles för rastlös för det. På söndag lämnar jag Göteborg för att åka till Luleå och hälsa på familj och vänner. På onsdag åker jag vidare till Kreta där jag kommer att äventyra i sommar. Jag ska nämligen jobba på Apollos hotell Santa Helena där jag kommer vara yoga- och träningsinstruktör samt simlärare. Detta blir något helt nytt för mig. Visserligen har jag jobbat mycket med träning tidigare, men inte inom charter, inte med yoga och definitivt inte som simlärare. Det kommer att bli en spännande utmaning att lära barn att simma, men jag har fått en grund att stå på då jag i maj gick en veckas utbildning hos svenska simförbundet på Bosön. Förhoppningsvis får jag dela ut många “Baddaren-simmärken” i sommar. Ni minns dom man fick i simskolan? Just det.

Jag har sagt det förut men det tål att upprepas; Passa på att leva livet medan ni kan! Låt inte era rädslor stoppa er. Våga och vinn.

En bild efter morgonens böjpass. Promenad påväg hem med sol i sinne. Vilket väder vi har! 

Lämna en kommentar

instagram

Empty instagram token...
Annons
Annons