Elsa Hassler
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Vardag

APOLLOSOMMAR

Uppstarten på Apollo är över. För en dryg vecka sedan jobbade jag min första dag. Då höll jag i simskola för barn på morgonen, följt av cirkelträning vid stranden, service för gästerna, administrativt jobb och avslutningsvis ett yogapass på eftermiddagen. Varierande och stimulerande, speciellt de sportrelaterade uppgifterna såklart. Cirkelträningen var riktig eufori, att få peppa ett gäng träningsentusiaster som väljer att komma och träna med mig denna hetta, I stekande sol. Så nöjda vi alla var efteråt! Det är en särskild eufori att få träna I en så fin miljö, springa ner I havet efteråt när det känns som att kroppen nästan kokar.

Ni är många som hyllat och avundats min möjlighet att få jobba utomlands på ett så fint hotell hela sommaren, och helt förståeligt! Det är drömmigt på många sätt och vis. Men jag vill vara ärlig med er och säga att det finns baksidor med allt. Det är en stor omställning, väldigt annorlunda livsstilen vi är vana vid I Sverige. Du kommer till en helt främmande plats på egen hand, känner ingen och ska hitta ditt nya sociala sammanhang. Du bor I en liten lägenhet där du inte alls kan laga mat på samma sätt som du är van vid. Du har inte tillgång till något gym 24/7 som du är van vid och du har definitivt inte samma utbud av träningsutrustning som vi är bortskämda med I Sverige. Min poäng med detta är inte att klaga på min tillvaro, men jag vill påminna om att det alltid finns två sidor av myntet. Så ni som är kvar I Sverige, njut av er tillvaro! Gräset är alltid (eller aldrig) grönare på andra sidan.

Lämna en kommentar

instagram

Empty instagram token...
Annons
Annons