Elsa Hassler
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
TräningsinspirationVardag

Det händer grejer nu

Detta är en klassiker. När hösten startar drar mitt liv igång på högfart med massor av olika projekt. Då finns det massor av roligheter att skriva om och dela med mig av på bloggen,  samtidigt som tiden till bloggen är obefintlig. Jag har fullspäckade dagar då jag i regel lämnar lägenheten 05.50 på morgonen och kommer hem vid klockan nio på kvällen.

Dagarna fylls av träning, plugg och “jobb”. Det må låta hektiskt, och med handen på hjärtat så kan det vara nog så stressigt ibland. Samtidigt känns allt jag gör givande och roligt, jag vill inte skära ner på något. Jag har gjort mina prioriteringar och just nu landar jag i en livsstil som denna.

Det kommer att bli en hel uppsats om jag ska berätta allt som har hänt i mitt liv under de senaste veckorna, men en kort och sammanfattning:

  1. Jag har nu börjat andra terminen på läkarprogrammet här i Göteborg
  2. Jag är tillbaka som eventpersonal för Nocco/Vitamin Well/Barebells
  3. Jag är med och startar upp Barry’s Göteborg, där min roll är att vara i Fuel Bar och göra mängder av goda smoothies
  4. Jag är tillbaka som gruppträningsinstruktör på Nordic Wellness Almedal (kör främst HIIT och yoga)
  5. Jag kommer åka som träningsinstruktör för ToppHälsa på deras träningsresa i oktober
  6. Jag har startat upp mitt eget företag, snart lanseras min hemsida!
  7. Jag har börjat träna för att tävlingssatsa i styrkelyft. Disktriktmästerskapet i november blir min debut

PS till alla Göteborgare! Skriv till mig om du vill komma och testa på Barry’s. Ni är varmt välkomna till sjukt rolig och svettig träning.

Lämna en kommentar

instagram

Empty instagram token...
Annons
Annons