Elsa Hassler
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
TräningsinspirationVardag

Tentan är skriven, nästa stopp: Palmer och sol!

En dag som denna känner jag att studentlivet inte alls är så lugnt och bekvämt som många tror. Vi har haft tenta idag med start klockan 08.00. Jag som inte kände mig helt redo för att skriva provet satte alarmet på 05.00 för att sätta mig och nöta in fakta som fortfarande inte satt sig. Tur att jag är morgonmänniska.

Det tog mig tre timmar att skriva tentan och jag håller verkligen tummarna för att bli godkänd. På fredag väntar mikroskoptentamen då vi ska kunna peka ut olika strukturer i mikroskop. Direkt efter tentan var skriven blev det alltså att ta nästa bästa spårvagn till skolan för att mikroskopera (känner mig som världens nörd nu ja.) Men nu är jag äntligen hemma för att ta det lite lugnt och ladda för kvällens HIIT och yoga som jag håller i på Nordic Wellness Almedal. Fullbokade klasser ikväll och jag är ovanligt pepp, hjärnan känns totalt slutkörd men kroppen har spring i benen. Det kommer bli ett riktigt svettkalas ikväll känner jag.

Och hörni! Ännu mer kul på gång. På söndag flyger jag till Rhodos, Levante Resort med ToppHälsas underbara deltagare. Jag kommer leda mängder av roliga gruppträningspass. Allt från WOD till bootcamps och corepass. Tagga tagga tagga. Ni som inte hakar med på resan får följa med över sociala medier. Lovar att hålla er uppdaterade (åtminstone på Instagram). 

Lämna en kommentar

instagram

Empty instagram token...
Annons
Annons