Elsa Hassler
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Okategorierat

LIFE UPDATE

Som ni märker är mina inlägg på bloggen inte helt frekventa, men jag är glad att ni kikar in här ibland ändå! Förhoppningsvis hittar ni något gott recept eller träningstips från arkivet att roa er med.

Idag vill ge er en uppdatering om vad som händer i mitt liv. Ni som följer mig på Instagram (@elsahassler) har nog hyfsad koll, men här får ni det förklarat mer konkret.

Jag bor i Göteborg sedan januari 2018. Här pysslar jag med:

  • Läser till läkare och påbörjar termin 4 till hösten
  • Driver mitt företag Elsa Hassler AB. Detta inkluderar online coaching inom träning och kost, frilans som träningscoach (främst träningsresor och gruppträning), uppdrag på sociala medier och events.
  • Jobbar på Barry’s Bootcamp Göteborg i receptionen och fuel bar
  • Håller i yogaklasser på SATS Landala
  • Jobbar för Nocco på eventuppdrag (håller i demos).

Nu under sommaren har jag däremot lite extra projekt på gång:

  • Med start 1 juli väntar 3 veckors jobb på Volvos fabrik i Göteborg. Där kommer jag att kontrollera bilarna som byggs och se till att de är säkra/korrekt byggda. Som ni hör är detta verkligen ett sidospår i karriären men detta sommarjobb passade mig otroligt tidsmässigt. Kanske inte mitt roligaste jobb med jag blir en erfarenhet rikare!
  • Den 16 juli bär det av till USA för att spendera en månad i New York och Kalifornien. Det kommer bli ett riktigt spännande äventyr. Ni kan vänta er mycket mer innehåll om resan i separata blogginlägg framöver.

Nu vill jag inte lova något om hur ofta jag kommer uppdatera här, men jag kan garantera att det kommer fler inlägg i sommar! Och vem vet… Kaaaanske blir det verklighet av att starta en Youtube-kanal för att dela med mig av så mycket som möjligt från USA. Om ni är pepp på den idén så hör av er!! Självklart är det mycket roligare att dra igång ett sånt projekt om jag vet att det finns folk som faktiskt vill titta 😉

1 kommentar

Lämna en kommentar

instagram

Empty instagram token...
Annons
Annons