Elsa Hassler
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Okategorierat

VÄGEN TILL MITT STARKASTE JAG

Styrka är ett väldigt stort och fint ord. Det infattar så mycket. Det kan byggas upp på så många sätt och alla har vi en egen väg när vi jobbar mot ett starkare jag. Våra olika vägar har däremot gemensamma nämnare. Tid, mod, envishet och tro är några.

Livet är en gåva som jag vill ta vara på. Livet är något som kan vara så mycket mer än bara “okej”. Livet har så mycket mer att erbjuda. Jag strävar efter att våga göra det som skrämmer mig för att sedan vinna nya erfarenheter som berikar mitt liv.

Att flytta utomlands på egen hand är något jag länge drömt om, men jag har tidigare haft mentala hinder som stoppat mig från att våga. Tid, mod, envishet och tro har nu förverkligat min dröm. Detta är styrka för mig.  Jag säger som Flo Rida 

I don’t like it, I love it

Lämna en kommentar

instagram

Empty instagram token...
Annons
Annons