Elsa Hassler
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Vardag

Google Launch-event i Sydney

I helgen var jag inbjuden till Google Launch Party av Google Pixel 2 i Sydney. Dom lanserade sin nya telefon som är känd för att ha otroligt bra kamera. På eventet fick vi en egen Google Pixel och de hade gjort upp olika fotostudios där vi kunde gå runt och ta bilder med telefonen. Det var riktigt snyggt anordnat och det är alltid kul att träffa nya människor som alla håller på med sociala medier men inom olika områden.

Det bjöds på plockmat med allt från lammsnittar till trendiga charcoal burgers och himmelska chokladpraliner. Helt underbart för oss foodies.Jag fick med mig en ny telefon hem och denna kommer bli min nya kamera att ha med till gymmet. Otroligt smidigt att kunna ta högkvalitativa bilder med en telefon så jag kan ladda upp de direkt på Instagram och bloggen från gymmet. Blir ni avis nu? Håll ut! Google Pixel 2 finns inte i Sverige ännu men förhoppningsvis kommer den inom en snar framtid!


Lämna en kommentar

instagram

Empty instagram token...
Annons
Annons