Elsa Hassler
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
TräningsinspirationVardag

Nystart, på flera plan

Hej på er, det var ett tag sedan!

Slutspurten på läkarprogrammets första termin har minst sagt varit tidskrävande  för mig och (tyvärr) blivit prioriterad före bloggen. Men nu är jag tillbaka igen med bravur!

Jag har massa kul som jag vill dela med er, men vi tar en sak i taget. Idag vill jag prata om just denna söndag. En helt plugg- och jobbfri dag där fokus har varit på att ta hand om mig själv och ha kul.

Mårten Nylén var i Göteborg idag för att föreläsa och träna med mig och ett femtiotal andra göteborgare. Det blev ett fartfyllt och effektivt cirkelpass mycket flås, explosivitet och glädje. Jag är egentligen inte i behov av motivation till träningen (vilket jag tror är anledningen för många att komma till en sånhär dag) men jag fick med mig många bra inputs från hans sätt att instruera en stor grupp människor träna. Och så var det såklart riktigt roligt också!

Efter träningen lyssnade vi på hans föreläsning Tänk om. Många personliga inslag som hela tiden relaterade till att vi ska våga följa våra drömmar. Att vi ska se möjligheter istället för omöjligheter. Att vi själva utformar hur vårt liv ska levas. Att vi ska fokusera på det positiva och lära oss från misstag.

Det var minst sagt en skön dag som avbrott från min livsstil just nu som är väldigt “hard working” med studier och alla mina jobb. Mer om mina jobb och vad som händer i livet kommer framöver. Ta hand om er så länge!

Lämna en kommentar

instagram

Empty instagram token...
Annons
Annons