Elsa Hassler
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Vardag

NYTT JOBB

Efter att ha jobbat intensivt med tre olika jobb samtidigt under 2016 var jag otroligt glad när jag fick släppa alla mina jobb och istället fokusera på studier här i Australien. Jag uppskattar verkligen livet som student, känslan av att få investera i sig själv i form av att bli rik på kunskap är underbar.

De som känner mig vet att jag är en tjej som gillar att ha många bollar i luften. Alltid sysselsatt och alltid något nytt projekt på gång. Roligt med ibland stressigt. Att komma till Australien och enbart ha 4 skoldagar per vecka som sysselsättning blev en enorm kontrast mot mitt tidigare fullspäckade schema i Sverige. När jag kom in i rutinerna här uppskattade jag verkligen den stora fritiden otroligt mycket. Så skönt!

Under de senaste veckorna har jag däremot börjat få myror i brallorna, det finns för mycket energi och arbetskraft som inte får komma till användning. Jag kände verkligen hur jag började sakna att jobba. För mig innebär jobb mycket mer än bara pengar. Den sociala biten är otroligt viktig för mig, jag har alltid haft yrken med mycket kontakt med andra människor. De tre största anledningarna till att jag verkligen vill börja jobba här i Australien är faktiskt för att jag vill träffa nya människor, prata mer engelska och prova på att jobba utomlands.

Sagt och gjort! Efter några veckors jobbsökande har jag nu fått en anställning som servitris på en mexikansk restaurang, Prickly Pinata. Några kvällar i veckan jobbar jag där som servitris. Än så länge är det positiva vibbar, även om det kan vara stress och press periodvis. För mig är detta en rolig utmaning.

Nu är det dags för mig att äta lite innan jag cyklar iväg mot kvällens jobbpass. Kram!Jag kan inte klaga på miljön och inredningen på jobbet. Mycket rosa <3 Bilden har jag lånat härifrån 

Lämna en kommentar

instagram

Empty instagram token...
Annons
Annons