Elsa Hassler
Hälsa & Fitness
Annons
Annons

Kära vänner, äntligen är dagen kommen!  

Min hemsida (KLICK!) är lanserad och mitt egna företag Elsa Hassler AB är i rullning. Det har länge varit ett sidoprojekt men nu äntligen är alla pusselbitar på plats. Ni kanske undrar vad jag gör i företaget?

Tankarna och idéerna är många, men nu när jag pluggar kommer företaget bli ett sidoprojekt som får växa på naturlig väg.  Idag innefattar företaget främst:

  • Online coachning (träning, kost, mentalt)
  • Instruktör på träningsresor (frilansar hos olika arrangörer)
  • Samarbeten över sociala medier
  • Gruppträningsinstruktör (frilansar till gym/träningsarrangörer)
  • Modelljobb
  • Eventjobb (främst inom hälsobranschen)

Jag ser ljust på framtiden och med stor sannolikhet kommer företaget utvecklas till något större och förmodligen ganska annorlunda på lång sikt när läkarstudierna är klara och jag kan lägga större del av min tid till detta. Självklart har jag dock fullt ös redan nu. Om du är intresserad av något av det jag erbjuder ovanför så ska du självklart skicka ett mail till elsa@elsahassler.com

Kram!

Lämna en kommentar

instagram

Empty instagram token...
Annons
Annons