Elsa Hassler
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Q/A

LÄR KÄNNA MIG MED 20 FRÅGOR

Jag har fått en hel del nya följare nu i och med uppstarten av bloggen. För att ni ska få lära känna mig lite bättre tänker jag att vi kör en skön blandning 20 frågor om mig.

Har ni några frågor eller funderingar? Lämna en kommentar eller maila elsa-h@hotmail.com så lovar jag att besvara era frågor i ett gemensamt Q/A-inlägg i bloggen!

1. Hur gammal är du om fem år? 24, så fortfarande ung och fri 😉

 2. Hur lång är du? 164 cm

3. Vilken är den senaste filmen du sett? Bridget Jones Baby, på flyget påväg till Australien. Sedan dess har det funnits så mycket roligare saker att göra än att se på film.

 4. Hur löd det senaste sms:et du fick? ”That’s cheap :))”

5. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Emojis har gjort sms så mycket roligare, men att tjattra är nog ändå alltid trevligare.

6. När såg du senast din mamma? Hemma i Luleå den 20e januari. En nervös men förväntansfull Elsa på väg mot flygplatsen.

 7. Vilken ögonfärg har du? Mörkbrun

8. När vaknade du i dag? 05.30. Standard här på Sunshine coast. Även söndagar. Stränderna och utegymmen är fulla med folk i soluppgången. Underbart.

 9. Vilken är din favoritjulsång? Detta är skämmigt, men jag ska vara ärlig. Misteltoe – Justin Bieber

10. Vilken är din favoritplats? Otroligt lurigt, men stenväggen längs Alex beach, ovanför stranden, utsikt över alla surfare, skön blåst från havet och dessutom fritt wi-fi är ju ett trevligt ställe helt klart.

11. Vilken plats föredrar du minst? Tänker tillbaka på en hemsk toalett i Tunisien många år tillbaka i tiden. Usch.

 12. Var tror du att du befinner dig om tio år? För många tankar kommer upp när jag tänker så långt fram. För att inte göra detta till en uppsats säger jag: Egenföretagare inom fitnessbranchen, på gång med att skaffa familj, förmodligen bosatt i Sverige men rör mig mycket runt om i världen.

 13. Vad skrämde dig om natten som barn? Ganska klassiskt… Inbrottstjuvar och kidnappare. Men för det mesta sov jag nog faktiskt.

14. Vad fick dig verkligen att skratta senast? Min room mate som igår kväll hade kommit hem, lagt sig på bordet på balkongen och smsat. Råkade visst somna där. Varav min andra kompis kommer hem, tror att hon är ensam i huset, tills hon ser någon ligga, till synes död ute på balkongbordet klockan 3 på natten. Blev mycket skratt denna morgon 😀

15. Har du stationär eller bärbar dator? Bärbar

16. Hur många kuddar har du i sängen? Två, men använder bara en

 17. Hur många landskap har du bott i? Två! Norrbotten och Västra Götaland

18. Vilka städer har du bott i? Luleå och Göteborg

19. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Barfota! Särskilt i värmen här

 20. Är du social? För tio år sedan: absolut! För fem år sedan: tvärnej. Idag: Jag tror det.

 

Lämna en kommentar

instagram

Empty instagram token...
Annons
Annons